دستور تهیه:
- ابتدا پیاز را خرد و کمی سرخ کنید.
- سپس گوشتها را به قطعات نسبتا کوچک تقسیم کرده و درون ماهی تابه کمی تفت میدهیم و به آن خیلی کم آب اضافه میکنیم تا بجوشد و گوشتها پخته و نرم شوند. (اگر گوشتها خیلی نازک باشند با کمی سرخ کردن پخته میشود و احتیاجی به اضافه کردن آب نیست.)
- پس از اینکه گوشتها پخته شد آنها را ریش ریش کرده و به مدت دو ساعت درون سویا سس قرار دهید تا سسها به خورد گوشت برود.
- کف سینی فر را چرب کنید و خمیری که از قبل آماده کردید را در کف سینی فر پهن کنید و آن را نازک کنید.
- روی خمیر را سس کچاپ مالیده و با پشت قاشق آن را یکدست و صاف کنید.
- یک لایه پنیر روی خمیر بریزید و به صورت یکدست پخش کنید.
- در لایهی بعدی گوجه فرنگیهای حلقه شده و گشنیزهای خرد شده را بریزید. (میتوانید کمی فلفل دلمه نیز روی آن پخش کنید تا به آن عطر دهد.)
- در این مرحله گوشتهای ریش شده و قارچهای خرد شده را روی خمیر پخش کنید.
- در لایه آخر مجدد یک لایه پنیر بریزید و یکدست همه جا پخش کنید.
- فر را روشن کنید و روی حرارت ۲۲۰ درجه سانتیگراد بگذارید تا گرم شود.
- سپس پیتزا را درون فر بگذارید و پس از ۱۵ دقیقه آن را از فر خارج کنید.
پیتزا استیک خوشمزه شما آماده شده است! نوش جان…
گوشت گوساله
۲۰۰ گرم
پیاز (سرخ کردن گوشت)
۱ عدد کوچک
روغن
به میزان لازم
زرد چوبه
به میزان لازم
قارچ
به میزان دلخواه
گوجه فرنگی
۲عدد متوسط
گشنیز خرد شده
۳ قاشق چای خوری
پنیر موزرلا، سویا سس و سس کچاپ
به میزان لازم
ارزش غذایی (برای هر نفر)
کالری | ۱۰۰ کیلو کالری |
کربوهیدرات | ۲۰ گرم |
پروتئین | ۱۰ گرم |
چربی | ۳ گرم |
چربی اشباع شده | ۲ گرم |
فیبر | ۴ گرم |
شکر | ۰ گرم |
چربی اشباع شده | ۴ گرم |