خورشت فسنجان با انار

20155131144243a-400x300

خورشت مرغ و گردو و انار یا همان خورشت خورشت فسنجان یکی از محبوب‌ترین انواع خورشت ایرانی است که در مناطق مختلف به صورت ملس یا شیرین پخت می‌شود. استفاده از رب انار در این خورشت به آن طعمی شیرین می‌دهد و اضافه کردن دانه‌های براق انار جلوه و رنگ بیشتری به این غذا می‌دهد. بهتر است این خورشت را از یک روز قبل بپزید. طرز تهیه خورشت فسنجان با انار را در ادامه بخوانید.

امتیاز دهی
2.5/5

زمان آماده سازی

30 دقیقه

زمان پخت

30 دقیقه

میزان سختی

آسان

سرو

6 نفر

وعده غذایی

ناهار - شام

ارسال توسط

خوان باشی

ارسال در

آذر 7, 1398

طرز تهیه خورشت فسنجان با انار برای شب یلدا
  • مرحله اول

پياز را خرد کنید و روي حرارت بگذاريد تا آب آن تبخير شود سپس با روغن تفت دهيد. گردو را در آسياب بريزيد تا پودر شود. بعد از تفت خوردن پياز، گردو را اضافه کنید و با حرارت كم مرتب هم بزنيد تا رنگ گردو تيره شود. حالا رب انار را اضافه كنيد و بعد از كمي تفت دادن، چهار پيمانه روی آن آب بريزيد.

حرارت زیر قابلمه را زیاد کنید تا آب بجوشد. سپس شعله را کم کنید و بگذارید با حرارت ملايم یک تا دو ساعت بپزد تا گردو به روغن بيفتد. در قابلمه ديگري مرغ را با سه تا چهار قاشق روغن تفت دهيد تا طلایی شود و با نصف استكان آب بپزید.

  • مرحله دوم

روغن را تا می‌توانید کم مصرف کنید چون گردو و مرغ هر دو، روغن پس می‌دهند و اگر روغن را زیاد بریزید خورشت چرب می شود. مراقب باشید که مرغ له نشود و نیم‌پز باشد چون ادامهء پخت آن باید با گردو انجام شود.

برخی ران و سینه مرغ را به طور کامل در خورشت می اندازند و برخی برای خوردن آسان تر آن، قطعات مرغ را کوچک و اندازه جوجه کباب می کنند و سپس سرخ می کنند. مرغ نیم پز، نمک و شکر را به گردو اضافه كنيد. حدود ۳۰ تا ۴۰ دقیقه دیگر زمان بدهید تا خورشت جا بیفتد و غلیظ شود یک ظاهر شکلاتی پیدا کند.

  • مرحله سوم

نیم ساعت قبل از خاموش کردن شعله، نیمی از انارهایی که با این روش ساده دان کرده‌اید را در قابلمه بریزید. وقتی خورشت را در ظرف کشیدید با پاشیدن باقی‌مانده دانه‌های خوشرنگ انار، آن را تبدیل به یک غذای اشتها برانگیز کرده و در کنار یک پلوی ایرانی میل کنید.

روغن گیاهی

به مقدار لازم

آرد سفید

یک قاشق غذاخوری

ران مرغ پوست کنده

هشت تکه

شکر

سه قاشق غذاخوری

انار دانه شده

یک عدد

پیاز خرد شده

دو عدد

گردو آسیب شده

۶۰۰ گرم

آب

یک و نیم لیتر

رب انار

۴۵۰ میلی‌لیتر

ارزش غذایی (برای هر نفر)
کالری۱۰۰ کیلو کالری
کربوهیدرات۲۰ گرم
پروتئین۱۰ گرم
چربی۳ گرم
چربی اشباع شده۲ گرم
فیبر۴ گرم
شکر۰ گرم
چربی اشباع شده۴ گرم

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *