پیتزا استیک

pizzasteik-400x300

یکی از غذا‌هایی که امروزه در بین تمام رده‌های سنی بسیار طرفدار دارد پیتزا است که در طعم‌های مختلف و با مواد مختلفی تهیه می‌شود. یکی از انواع پیتزا، پیتزا استیک است. این مدل پیتزا مورد علاقه کسانی است که هم به پیتزا و هم به گوشت و استیک علاقه دارند. در این مطلب طرز تهیه پیتزا استیک و پیتزا استیک سیر آموزش داده‌ شده است.

امتیاز دهی
2.5/5

زمان آماده سازی

60 دقیقه

زمان پخت

20 دقیقه

میزان سختی

آسان

سرو

5 نفر

وعده غذایی

ناهار - شام

ارسال توسط

خوان باشی

ارسال در

آذر 7, 1398

دستور تهیه:
  • ابتدا پیاز را خرد و کمی سرخ کنید.
  • سپس گوشت‌ها را به قطعات نسبتا کوچک تقسیم کرده و درون ماهی تابه کمی تفت می‌دهیم و به آن خیلی کم آب اضافه می‌کنیم تا بجوشد و گوشت‌ها پخته و نرم شوند. (اگر گوشت‌ها خیلی نازک باشند با کمی سرخ کردن پخته می‌شود و احتیاجی به اضافه کردن آب نیست.)
  • پس از اینکه گوشت‌ها پخته شد آن‌ها را ریش ریش کرده و به مدت دو ساعت درون سویا سس قرار دهید تا سس‌ها به خورد گوشت برود.
  • کف سینی فر را چرب کنید و خمیری که از قبل آماده کردید را در کف سینی فر پهن کنید و آن را نازک کنید.
  • روی خمیر را سس کچاپ مالیده و با پشت قاشق آن را یکدست و صاف کنید.
  • یک لایه پنیر روی خمیر بریزید و به صورت یکدست پخش کنید.
  • در لایه‌ی بعدی گوجه فرنگی‌های حلقه شده و گشنیز‌های خرد شده را بریزید. (می‌توانید کمی فلفل دلمه نیز روی آن پخش کنید تا به آن عطر دهد.)
  • در این مرحله گوشت‌های ریش شده و قارچ‌های خرد شده را روی خمیر پخش کنید.
  • در لایه آخر مجدد یک لایه پنیر بریزید و یکدست همه جا پخش کنید.
  • فر را روشن کنید و روی حرارت ۲۲۰ درجه سانتی‌گراد بگذارید تا گرم شود.
  • سپس پیتزا را درون فر بگذارید و پس از ۱۵ دقیقه آن را از فر خارج کنید.

 

پیتزا استیک خوشمزه شما آماده شده است! نوش جان…

گوشت گوساله

۲۰۰ گرم

پیاز (سرخ کردن گوشت)

۱ عدد کوچک

روغن

به میزان لازم

زرد چوبه

به میزان لازم

قارچ

به میزان دلخواه

گوجه فرنگی

۲عدد متوسط

گشنیز خرد شده

۳ قاشق چای خوری

پنیر موزرلا، سویا سس و سس کچاپ

به میزان لازم

ارزش غذایی (برای هر نفر)
کالری۱۰۰ کیلو کالری
کربوهیدرات۲۰ گرم
پروتئین۱۰ گرم
چربی۳ گرم
چربی اشباع شده۲ گرم
فیبر۴ گرم
شکر۰ گرم
چربی اشباع شده۴ گرم

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *